Om oss

Telemark

Endoskopiklinikk AS

- din spesialist i Fordøyelsessykdommer


Velkommen til fylkets eneste avtalespesialistpraksis innenfor den medisinske spesialiteten Fordøyelsessykdommer! Vi tilbyr utredning og behandling av mage-tarmsykdommer etter henvisning fra din fastlege eller annet helsepersonell med henvisningsrett.


Vår hovedklinikk er lokalisert i helt nye lokaler i sentrum av Skien, Citybygget, 6 etg (se bilde). Det er gode parkeringsmuligheter og kollektivforbindelser i umiddelbar nærhet.


Vi har markedets mest avanserte utstyr for trygg utredning og behandling av mage-tarmsykdommer. Vårt hovedfokus er forebygging av kreftsykdom i tykktarm, men utreder alle typer fordøyelsesplager som krever utredning med "kikkertslange" (endoskopi). 


Vi oppfordrer deg til å møte frem i god tid for registrering og eventuelle forberedelser. Vennligst les innkallingsbrevet nøye. Du finner mer informasjon om forberedelser til undersøkelsene vi tilbyr, her

Telemark Endoskopiklinikk åpnet vår helt nye klinikk i mai 2020. Vi holder til i Citybygget, 6 etg. Torggata 10, 3724 Skien.

Foto: Dr. Heitmann  

Hvorfor bør du velge oss?


Vi har dyktige og trivelige ansatte med lang erfaring innenfor utredning og behandling av mage-tarmsykdommer. Vi samarbeider godt med fastlegen din, og du vil få god informasjon etter at undersøkelsen er ferdig. Vi har offentlig driftstilskudd, noe som betyr at egenandelen inngår i frikortordningen. Prislisten finner du her

Velkommen til Telemark Endoskopiklinikk!

VÅRT HOVEDFOKUS


Vi utreder og behandler alle typer mage-tarmsykdommer.


Vårt hovedfokus er utredning og forebygging av kreft i mage-tarmkanalen, personlig oppfølging og godt samarbeid med din fastlege.

NYTTIG INFORMASJON


Her finner du linker med nyttig informasjon om kvalitet og tilbakemeldinger.

 

 • Gastronet er et nettverk og program for kvalitetssikring av gastroenterologi i Norge. For mer informasjon, klikk her

 • Legelisten er et nettsted hvor man kan dele egne erfaringer med helsepersonell. Vi oppfordrer alle til å gi oss konstruktive tilbakemeldinger på nettsiden. For å komme til legelisten.no, klikk her.
 • Helsenorge.no gir informasjon om ventelister for undersøkelser ved offentlige sykehus og enkelte private helsetilbydere. For mer informasjon om ventelister ved sykehus, klikk her

  VÅR HISTORIE


  Telemark Endoskopiklinikk AS

  Klinikken startet opp 28. mai, og tilbyr endoskopisk utredning og behandling av fordøyelses-sykdommer.


  Offentlig avtalehjemmel

  Telemark Endoskopiklinikk er en del av Helse Sør-Øst sitt spesialisttilbud. Vi er den eneste private klinikken i Vestfold og Telemark fylke med offentlig avtalehjemmel/ driftstilskudd. Dette betyr at du som pasient betaler vanlig egenandel som går inn under frikortordningen. Materiellkostander kommer i tillegg, se prislisten

   

  Lokalisasjoner

  Vi holder til i nyoppussede lokaler i Citybygget i Skien mandag til torsdag.