Vi søker tilkallingsvikarer

Telemark Endoskopiklinikk AS søker vikarer


Publisert 25.04.21.


Våre to fantastiske sykepleierstudenter er ferdig med studiene. Telemark Endoskopiklinikk søker derfor etter 1-2 tilkallingsvikarer fra høsten 2021. 


Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø, god opplæring og lønn etter avtale. Arbeidsoppgavene vil variere fra resepsjonsarbeid og klargjøring av utstyr, samt enkelt renhold. I tillegg vil man kunne få opplæring i å assistere under prosedyrer.


Arbeidstid vil kunne variere. I perioder vi det bli tilbud om både ettermiddags- og kveldsarbeid, samt arbeid enkelte lørdager. 


Vi søker primært etter studenter og andre med helsefaglig bakgrunn som liker å jobbe med mennesker, har evne til å stå på når det trengs og kan jobbe selvstendig.Søknadsbrev med CV og referanser kan sendes: 

jobb@telemarkendoskopi.no.


Ta gjerne kontakt med klinikksjefen ved event. spørsmål, Dr. Richard Heitmann (40 54 94 27). 


VÅR HISTORIE


Telemark Endoskopiklinikk AS

Klinikken startet opp 25.4. 2020 og tilbyr endoskopisk utredning og behandling av fordøyelses-sykdommer. Klinikken har 4 faste ansatte og 4 faste vikarer. 


Offentlig avtalehjemmel

Telemark Endoskopiklinikk As er en del av Helse Sør-Øst sitt spesialisttilbud. Vi er den eneste private klinikken i Vestfold og Telemark fylke med offentlig avtalehjemmel/ driftstilskudd. Dette betyr at du som pasient betaler vanlig egenandel som går inn under frikortordningen. Materiellkostander kommer i tillegg, se prislisten

 

Lokalisasjoner

Vi holder til i nyoppussede lokaler i Citybygget i Skien.

VÅRT HOVEDFOKUS


Vi utreder og behandler alle typer mage-tarmsykdommer.


Vårt hovedfokus er utredning og forebygging av kreft i mage-tarmkanalen, personlig oppfølging og godt samarbeid med din fastlege.

NYTTIG INFORMASJON


Her finner du linker med nyttig informasjon om kvalitet og tilbakemeldinger.

 

  • Legelisten er et nettsted hvor man kan dele egne erfaringer med helsepersonell. Vi oppfordrer alle til å gi oss konstruktive tilbakemeldinger på nettsiden. For å komme til legelisten.no, klikk her.
  • Helsenorge.no gir informasjon om ventelister for undersøkelser ved offentlige sykehus og enkelte private helsetilbydere. For mer informasjon om ventelister ved sykehus, klikk her